O nouă zi plină de rezultate extraordinare la Bruxelles pentru delegația CUB

Președintele Igor Munteanu, alături de secretarul general Igor Klipii, președinta Organizației Naționale a Femeilor CUB Lucia Spoială și reprezentantul CUB Junior Cezara Budu se află într-o vizită de lucru la Bruxelles.

Am participat, la invitația europarlamentarilor Ulrike Muller și Petras Austrevicius la o conferință dedicată integrării europene a Ucrainei și rolului liberalilor în acest sens, unde am prezentat viziunea CUB cu referire la parteneriatul strategic dintre Republica Moldova și Ucraina și solidaritatea moldovenilor cu țara vecină.

Despre procesul de aderare al CUB la familia europeană a liberalilor ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe / Renew Europe și parteneriatul strategic cu Partidul Uniunea Salvați România am discutat cu vicepreședinții USR Vlad Botos și Dan Barna. Avem multe compatibilități si puncte de vedere comune care sunt baza necesară pentru un parteneriat de lungă durată.
Totodată, la la Cartierul General din Leopold III din Bruxelles a avut loc o întrevedere între președintele CUB, Igor Munteanu, și secretarul general-adjunct al NATO, E.S. Mircea Geoană – un bun prieten al Republicii Moldova. Ca partid liberal, dedicat ideilor euroatlantice, CUB promovează cu pasiune și curaj integrarea țării noastre în structurile occidentale de securitate și apărare, singurele în măsura să ne asigure siguranță si democrație.

Coaliția pentru Unitate și Bunăstare este pe calea corectă!
logo

SOCIAL MEDIA