Un vot moral pentru unitatea și bunăstarea pe care o meritați!

La 5 noiembrie, 2023, cetățenii conștienți și responsabili vor merge la vot. Vor alege candidați, care și-au asumat niște angajamente ferme și care s-au prezentat cel mai bine, oferind o perspectivă credibilă de dezvoltare a municipiilor, orașelor, comunelor și satelor în care candidează.
 
Coaliția pentru Unitate și Bunăstare (CUB) a înaintat la funcția de primari și consilieri candidați ai căror profil și experiență se definește prin profesionalism, motivație puternică și asumare pentru viitorul acestor localități. Sunt oameni respectați, apreciați și demni de a oferi cetățenilor o alternativă pro-europeană autentică și un model realist de dezvoltare a țării privită de la firul ierbii.
 
Aducem pe această cale mulțumiri călduroase tuturor celor care au fost alături de noi în această campanie și au investit încredere, timp și speranță în ceea ce facem. Mulțumim celor care ne-au primit cu multă căldură în gândurile lor, dar și celor care ne-au pus întrebări la care am răspuns cu toată onestitatea și priceperea. Noi nu v-am mințit!
 
La 5 noiembrie vă îndemn să trecem împreună la o nouă etapă. La etapa în care orașele și localitățile Republicii Moldova vor fi conduse de oameni LIBERI, INTEGRI și de BUNĂ-CREDINȚĂ.
 
Un vot MORAL este testul minim pe care toți cetățenii onești îl vor trece duminică, alegând oameni care își respectă cuvântul, semenii și țara. Sunt acei oameni, care vor UNITATE ȘI BUNĂSTARE în Republica Moldova.
 
La 5 noiembrie cetățenii conștienți și responsabili votează candidații CUB pe toate listele electorale.