Coaliția pentru Unitate și Bunăstare se extinde

Sâmbătă, 29 aprilie, la Cahul a fost constituită Organizația Teritorială a partidului CUB. Cu acest prilej, CUB își propune să atragă în rândurile sale personalități de valoare și oameni serioși, care să reprezinte extraordinarul potențial academic, antreprenorial, social și administrativ al regiunii Cahul. La evenimentul de constituire organizat la Palatul Culturii din Municipiul Cahul au fost prezenți cca 50 de persoane care au aderat între timp la partid, dar și simpatizanți activi ai Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, care susțin ideile, valorile și proiectul politic CUB.
 
Președintele CUB, Igor Munteanu a menționat în discursul său importanța sporirii rolului jucat de regiunea Cahul și Municipiul Cahul pe harta politică, economică și culturală a țării, apelând la personalități care-au marcat istoria ținutului. Un partid liberal cum este CUB este în mod natural orientat spre valorificarea mediului de afaceri, crearea condițiilor pentru investiții și specializarea economică inteligentă.
 
Prezenți la eveniment, Rodica Rusu Gramma, Vicepreședinte CUB și Igor Klipii, Secretar General, au încurajat oamenii liberi și pro-europeni din Municipiul Cahul să descopere în CUB, un vehicul democratic de a accelera reformele în administrația publică locală, modernizarea instituțiilor medicale și educaționale, atrăgând proiectele și fondurile de care regiunea Cahul are atâta nevoie.
 
CUB va juca un rol activ în viitoarele alegeri locale din raionul Cahul. „𝑁𝑜𝑖 𝑣𝑟𝑒𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑖𝑚𝑝𝑢𝑛𝑒𝑚 𝑚𝑒𝑟𝑖𝑡𝑜𝑐𝑟𝑎𝑡̗𝑖𝑎 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑖̂𝑛𝑐𝑎̂𝑡 𝑜𝑎𝑚𝑒𝑛𝑖𝑖 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑎𝑢 𝑎𝑛𝑢𝑚𝑖𝑡𝑒 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑒𝑛𝑡̗𝑒 𝑠𝑎 𝑓𝑖𝑒 𝑠𝑢𝑠𝑡̗𝑖𝑛𝑢𝑡̗𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑒𝑧𝑒 𝑑𝑒𝑐𝑖𝑧𝑖𝑖 𝑠̗𝑖 𝑠𝑜𝑙𝑢𝑡̗𝑖𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑡̗𝑎𝑟𝑎̆ 𝑠̗𝑖 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎̆𝑡̗𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑖𝑛 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑣𝑖𝑛”, a afirmat Președintele CUB, Igor Munteanu.
În cadrul ședinței de constituire a Organizației Teritoriale CUB Cahul, au fost discutate prioritățile de consolidare și extindere a prezenței partidului în regiunea sudică a Republicii Moldova, conectarea Cahulului la fonduri europene de finanțare și parteneriate urbane și transfrontaliere.
 
Tot astăzi, OT CUB Cahul și-a ales o parte din conducerea sa. Președintele OT CUB Cahul a fost ales Dl Anatol Perju, alături de Vicepreședinții, Angela Bogos și Gheorghe Gâscă.
 
Suntem în plină dezvoltare organizatorică și politică, oferind celor care se asociază la CUB statutul și instrumentele necesare pentru a construi unitate și bunăstare în Republica Moldova.